jueves, 9 de febrero de 2012

ENTREVISTA A... JOSE GARCIA

L'equip Infantil aquesta temporada està dirigit per Jose Garcia, ex-jugador del nostre club, en la seva primera temporada com a entrenador, Amb un equip curt d'efectius i pràcticament de primer any i amb dos alevins, ha quallat una primera volta impressionant.
Un cop acabada la primera volta de la lliga, l'entrevistem per conèixer les seves impressions.

1.Com valores aquesta primera volta?

La meva valoració és molt positiva, tant pel treball realitzat, com pels resultats!! Ens ha sorprès molt com s'estan adaptant els nois a la nova categoria.

2. Aquest és el teu primer any d'entrenador al club. S'han complert els teves expectatives?

Si, poc a poc les meves expectatives i les del delegat i ajudant (Corvillo i Tomas) es van complint.  Aquestes expectatives no son només de caire esportiu sinó també tenen a veure amb els valors que intentem inculcar al nois, que són fins i tot més importants.

3. Com veus el teu equip comparat amb els rivals?

El que més destaca respecte als altres equips és la joventut de l’equip, són pràcticament tots de primer any més dos alevins, però amb moltes ganes per aprendre!

4. L'equip només disposa de set jugadors, i a més és una plantilla amb una mitjana d'edat de les més baixes de la lliga. ¿com afrontes aquesta situació?

Bé, és una situació bastant complicada perquè hi ha partits que són de molt desgast físic i mental ja que ens enfrontem a equips amb jugadors més grans. Però intentem resoldre aquestes situacions recolzant-nos en el joc de equip i fent pinya per ser més forts!

5. Com definiries el joc del teu equip?

De molta lluita, treball i sobre tot amb molta facilitat per d'aprendre

6. Fins ara, quins han sigut els millors moments?

Hi ha hagut molts, però més que els bons partits i resultats em quedo amb molts petits detalls del dia a dia que em demostren com van millorant, especialment en la seva conducta.

7. Quin objectiu us heu marcat per aquesta temporada?

El nostre objectiu, és aprendre diferents sistemes de joc, i com he dit abans implantar uns valors que a la llarga els seran molt importants, com el respecte, el treball, l'amistat, l'esforç,,.


8. I l'objectiu de Jose Garcia com a entrenador?


Seguir aprenent amb fonament i aprofitar la sort de poder aprendre d’altres entrenadors de gran nivell, com per exemple de l’Andreu, míster del Sènior A

9. Què creus que s'ha de millora per assolir aquests objectius?

Moltes coses, però pas a pas. Tenint en compta l’empenta i les ganes que posen als entrenaments aquest objectius seran més fàcils d'aconseguir..

10. Finalment, quina perspectiva veus pels propers anys, per aquests jugadors amb tanta projecció?

Crec que la projecció d’aquest grup pot ser molt gran, ja que la majoria té molta qualitat i tant de bo algun dia arribin al primer equip.


Finalment a més de felicitar els meus jugadors per aquesta magnifica primera volta, vull agrair a Antonio Corvillo i Tomas Garcia la seva ajuda, esforç i treball!

No hay comentarios:

Publicar un comentario