domingo, 9 de enero de 2011

ENTREVISTA A GERARD QUIÑONES


ENTREVISTA A GERARD QUIÑONES ENTRENADOR DE L’EQUIP INFANTIL.
Gerard, ara que hem arribat al primer terç del campionat,  ens agradaria que responguessis a aquestes preguntes:




1.      El teu equip està complint les expectatives inicials?
Per una part sí, ja que ja sabia que era un equip molt difícil de portar, i s'han complert les meves expectatives. Per l'altre banda no s'han complert ja que no creia que el rendiment i el sacrifici d'aquets nois fos tan gran. 

2. Quina puntuació de 1 a 10 donaries a l’equip?   
Els hi posaria un 9 i no un 10 pel simple fet que encara els queda moltíssim per aprendre i per millor tan individualment com en equip. Aquet 9 ve donat de que realment m'ha sorprès molt la bona adaptació que ha tingut l'equip enfront una categoria amb molts equips i la majoria d'ells de segon any.

3.Que ha sigut el millor fins ara ?
La gran millora que han fet aquets nanus tan tècnicament com tàcticament, ara realment es quan comencen a jugar a futbol sala i gaudir-ne plenament.

4. Que ha sigut el pitjor?
La pèrdua de un bon jugador que aportava grans coses al equip. I també alguns problemes tinguts al principi de temporada que van afectar al joc del equip, però que per sort s'ha pogut solucionar.

5. Com definiries el joc del equip fins ara?
Definiria el joc del meu equip, com un joc mol intens, amb una defensa forta, es un equip amb molta arribada a porteria, però de vegades amb falta de precisió. Ens costa una mica moure ràpid la pilota i sortir de la pressió del equip contrari.

6. Com definiries el nivell dels altres equips amb que heu jugat?
Com ja he dit abans, molts equips tenen un bon nivell, però no crec que estiguin per sobre nostre ni tàcticament ni tècnicament, senzillament veig als altres equips mes ben preparats físicament.

7. Com definiries cada un del teus jugadors? (en un màxim de tres paraules)
ROGER: Valentia ,decisió i coratge.
ÀLEX: Experiència, complidor.
GUILLEM: Velocitat, golejador, lluitador.
DAVID: Nervi, empenta, golejador.
GARRIGA: Golejador, força i gran xut!.
RIBES: Amic, precisió i caràcter.
PERADALTA: Pacific, intel·ligent i tècnic.
ENRIC: Organitzador, caràcter i tanque!
M. LOPEZ: Complement, amic , inexperiència.
ROBERT: Lideratge, velocitat i potència.
ALBERT: Capità, exemple i empenta.         

1.      Que creus que podeu millorar com equip?
Per millorar encara ens queda moltíssim, però gràcies a la facilitat que tenen aquests nanus d’aprenentatge serà una tasca molt més fàcil,  penso que es pot millorar tot una mica, tan la tècnica individual de cada jugador ja que encara estan en l'etapa d'aprenentatge i la tàctica de l'equip que encara està per desenvolupar   

9. Que creus que podeu millorar individualment?
En aquestes edats es quan realment s'ha de millorar tècnicament, i penso que la gran majoria d'ells ho poden aconseguir i arribar a tenir un nivell bastant bo de futbol sala.

2.      Quines expectatives teniu per la resta de Lliga?
Les nostres expectatives son altes, ja que realment penso que tenim una gran plantilla plena de bons jugadors, jugadors que es sacrifiquen per l'equip i realment ho viuen. Però la veritat es que seria un gran mèrit quedar a mitja taula, veient la gran quantitat de bons equips que hi han a la categoria, i sent dels equips mes joves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario